Skip to content
.

Hij staat bekend als veelzijdig rockzanger: Erik Hagelstein, in 2021 een van de 50 deelnemers bij de derde editie van The Voice senior waar hij de finale bereikte. Na zijn succesvolle theatertour ‘The Life of a Man – Joe Cocker’, brengt Erik met zijn geweldige Cry me a River Band een nieuw avondvullend theaterconcert: ‘Heroes of the ‘70s’.

De jaren ‘70 behoren tot de meest productieve en creatieve jaren uit de pophistorie. Deze periode bracht prachtige muziek en spraakmakende artiesten voort als David Bowie, Rod Stewart en Joe Cocker.
Heroes of the 70’s brengt een sprankelende, muzikale ode aan deze en andere beeldbepalende zangers en bands.

In de avondvullende voorstelling komen de beste rocksongs voorbij uit dit fameuze decennium. Van Hotel California tot Sweet home Alabama. Van Radar Love tot Sultans of Swing. Aangevuld in woord en beeld met legendarische herinneringen, zoals de autoloze zondag in 1973. Angie van The Rolling Stones staat dan in de Top 10. Enkele jaren later breekt Herman Brood door met de LP Shpritsz met daarop zijn grote hit Saturday Night die op deze avond uiteraard niet ontbreekt.

The Cry Me a River Band staat garant voor een onvergetelijke muzikale avond.

Back To Top